Γνώρισε το WoΒ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Το νέο φεστιβάλ για την μπίρα έρχεται το Μάιο

Tο WORLD OF Beer έρχεται στις 10 – 12 Μαΐου 2024 και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα! Με αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού ((lager, ale, stout, trappiest, Dinkel, draught, Weiss, trippel, abbey, pils, non alcohol, μηλίτη και πολλές ακόμα ποικιλίες), Workshops από beer experts, εξαιρετικές επιλογές σε street food, live dj sets, συναυλίες, παιχνίδια για όλη την παρέα, stand up comedy shows και πολλά ακόμα happenings, θα εύχεσαι κάθε μήνας να είναι Μάιος!

Τι πρέπει να γνωρίζω για το φεστιβάλ;

Το WORLD OF Beer θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και για τρεις ημέρες θα φιλοξενεί ελληνικές μικροζυθοποιίες, γνωστές και σπάνιες ετικέτες μπίρας από όλο τον κόσμο, νέα προϊόντα, τάσεις, ιδέες και συμβουλές από ειδικούς του κλάδου και beer sommeliers. Το WORLD OF Beer θα υποδεχτεί όλους τους φίλους της μπίρας, οι οποίοι θα έρθουν για να απολαύσουν εξαιρετικές ποικιλίες, να διασκεδάσουν και να γευτούν μοναδικές επιλογές σε street food. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτήρι 330ml branded WοB με χάραξη 100ml για tasting & 2 ΜΑΡΚΕΣ για FREE TASTING, μία για τη limited edition μπίρα του φεστιβάλ και μία μάρκα για free tasting μπίρας από εκθέτη – μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Με την εμπειρία & την τεχνογνωσία της FORUM ΑΕ

Το WORLD OF Beer πραγματοποιείται από την FORUM A.E.- Member of NürnbergMesse Group, διοργανώτρια εταιρία μερικών από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα -HORECA, FOOD EXPO, ARTOZA, XENIA, OENOTELIA, ATHENS COFFEE FESTIVAL. Με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων καθώς και φεστιβάλ, η FORUM διοργανώνει το νέο αυτό φεστιβάλ, το οποίο θα αποτελέσει ένα event της πόλης με σημαντικό πολιτιστικό και εμπορικό αποτύπωμα.

4.000

Εταιρείες μας
εμπιστεύονται

9

Εμπορικές εκθέσεις &
φεστιβάλ διοργανώνουμε

210.000 m2

Εκθεσιακή επιφάνεια
καλύπτουμε

150.000

Έλληνες & διεθνείς
επισκέπτες υποδεχόμαστε

Με την αιγίδα & τη στήριξη
Media Partners