Greek Beer Awards: Βραβεύτηκαν οι top της μπίρας

ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Greek Beer Awards: Βραβεύτηκαν οι top της μπίρας

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Greek Beer Awards για το 2024, ήταν αναμφίβολα η ελληνική μικροζυθοποιία, με τη Μικροζυθοποιία Septem από την Εύβοια, να λαμβάνει τη διάκριση Top Ale για την 8η Μέρα (χρυσό βραβείο και στην κατηγορία India Pale Ale) και τη Siris Craft Brewery από τις Σέρρες, να λαμβάνει τη διάκριση Top Lager για την Voreia Pils, η οποία έλαβε και το χρυσό στην κατηγορία Modern Pilsner.

Συνολικά βραβεύτηκαν 47 ετικέτες, από τις 108 που αξιολογήθηκαν, ενώ 10 από τις βραβευμένες έλαβαν μέρος για πρώτη φορά. Στα Greek Beer Awards συμμετείχαν ζυθοποιίες από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Τουρκία, Ισραήλ, Ιταλία και Πολωνία μεταξύ άλλων, με την πολωνική Browar Trzech Kumpli να συγκεντρώνει τα περισσότερα βραβεία. Ανάμεσα στους νικητές είναι ζυθοποιεία που συμμετέχουν στο World of Beer Festival, όπως οι Candia Beer, Elixi Microbrewery, Sknipa Beer και νομαδικές ζυθοποιίες όπως οι: Midnight Gypsy Circus, Taos, Kirki και Valia Calda.

Η απονομή των Greek Beer Awards πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του World of Beer Festival στην Τεχνόπολη, στην Αθήνα, με την προσέλευση να είναι πολύ μεγάλη και το κλίμα όπως όφειλε να είναι, χαρούμενο και διασκεδαστικό. Τα Greek Beer Awards διοργανώνονται από το 2017 από την BeerBartender. Τα Greek Beer Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Χορηγός είναι η Fermentis by Lesaffre.

Βρείτε όλους τους νικητές στο https://greekbeerawards.eu/winners/

Οι συμμετοχές για τα Greek Beer Awards 2025 ξεκινούν την 29 Ιουλίου 2024.

Με την αιγίδα & τη στήριξη
Media Partners