WOB Stand-up Comedy

ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Υποδεχτήκαμε 4 αγαπημένους stand-up comedians!

To WORLD OF Beer Festival υποδέχτηκε 4 αγαπημένους στο κοινό standup καλλιτέχνες, για μοναδικές παραστάσεις αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Bύρωνας & Μιχάλης σε μεγάλα κέφια!

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ξεκίνησε με τον πιο ωραίο τρόπο, αφού το κωμικό δίδυμο των Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη μας χάρισε μία μοναδική stand up παράσταση. Για μία ολόκληρη ώρα οι δύο κωμικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εμείς δε σταματήσαμε να γελάμε δυνατά.

Ήπιαμε μπίρα, φάγαμε street food και περάσαμε τέλεια με τον Διονύση Ατζαράκη!

Ως επίσημος host του φεστιβάλ ο Διονύσης υποδέχτηκε όλους τους λάτρεις της μπίρας που επισκέφτηκαν το WORLD OF Beer  Festival με το πιο ζεστό χαμόγελο και την πιο υπέροχη διάθεση. Συνομίλησε μαζί τους, φωτογραφήθηκε και φυσικά, ανακάλυψαν μαζί τους τις υπέροχες μπίρες μας. Με το μοναδικό του χιούμορ και ταπεραμέντο κέρδισε όλους εμάς τους beer lovers, έπαιξε Τυχερό Τροχό, δοκίμασε λαχταριστά street food και μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, είχε ετοιμάσει για το κοινό μας ακόμα μία έκπληξη, αφού συντόνισε ένα άκρως ανατρεπτικό πάνελ με θέμα τη μπίρα.

Ήταν 6 και ήταν υπέροχοι. Αγαπούν την μπίρα και ήταν εδώ για να συζητήσουμε για αυτήν με τον πιο φαν τρόπο μαζί με τον Διονύση. Ποιοι συμμετείχαν; Από την μεριά των Beer experts οι: Αντώνης Συνοδινός, Bar Leader του coffeehouse και cocktail bar Lot 51, Νικόλας Αναστασάκος, Συνιδιοκτήτης του Ραντάρ bar, Αντώνης Περιστέρης, Ζυθοποιός και Ιδιοκτήτης της Strange Brew. Tους Beer Lovers εκπροσώπησαν οι: Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, Editor in chief Ladylike.gr, Μιχάλης Καλφαγιάννης, Μusic Director Studio 4 – ΕΡΤ, και Θανάσης Παναγούλιας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM SA. Aκόνισαν όλοι τις γνώσεις τους για τη μπίρα, μοιράστηκαν ιστορίες γύρω από αυτήν, έπαιξαν και beer quiz και αντάλλαξαν απόψεις.

Και εμείς που βρεθήκαμε εκεί μαζί τους, απολαύσαμε και ζήσαμε μοναδικές στιγμές γεμάτες γέλιο!

Είναι φανταστικός, είναι μοναδικός, είναι ο Λάμπρος & ήταν μαζί μας!

Με την ενέργεια και το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει γύρισε όλο φεστιβάλ, δοκίμασε μπίρες, έφαγε street food και ξεσήκωσε όποιον συνάντησε στο διάβα του.  Ο Λάμπρος Φισφής, ως host του φεστιβάλ μας έκανε να γελάσουμε, να περάσουμε τέλεια και να ζήσουμε μαζί του αξέχαστες στιγμές. Δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του, αλλά και να μιλάει για μπίρα με τους beer lovers μας. Αργότερα, έδωσε ραντεβού με όλους εμάς στο Αμφιθέατρο, όπου μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια με τις ατάκες του κατά τη διάρκεια της stand-up comedy παράστασης, που έδωσε αποκλειστικά για τους επισκέπτες του WORLD OF Beer Festival.
Οι μπίρες μας
Με την αιγίδα & τη στήριξη
Media Partners