WOB Stage

ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Dancing all day long

9 Συναυλίες, 4 Radio producers, 27 Ώρες Μουσικής! Το WORLD OF Beer Festival είχε ετοιμάσει 3 μοναδικές θεματικές μουσικές βραδιές. Έντεχνο, Rock, Pop… μοιράστηκαν το stage του φεστιβάλ.

Για τρείς ημέρες χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως με τα DJ sets υπέροχων ραδιοφωνικών παραγωγών και τραγουδήσαμε δυνατά τις επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών, οι οποίοι έβαλαν φωτιά στην σκηνή! Γίναμε όλοι μία τεράστια παρέα, που πάνω από όλα, αγαπάει τη μπίρα και τη μουσική.

Παρασκευή 10 Μαϊου | Έντεχνο | Let the music begin

Στο Music Stage μας η ραδιοφωνική παραγωγός Δήμητρα Τερρανόβα από τον Μελωδία 99.2, έντυσε το φεστιβάλ με τις μουσικές της επιλογές από τις 14:00 έως τις 18:00 και δημιούργησε την πιο παρείστικη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Οι Γιαγκίνηδες ανέβηκαν στην συνέχεια στην σκηνή και έστησαν ένα ανοιξιάτικο γλέντι με πολύ χορό, ξεσηκηκώνοντας μας  με τις ρεμπέτικες διασκευές τους. Και εμείς όλοι πήραμε μετά τη δεύτερη μπίρα μας για να απολαύσουμε στην πορεία τη μαγική Παυλίνα Βουλγαράκη και να τραγουδήσουμε παρέα μαζί της. Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ έκλεισε με τον πιο ωραίο μουσικό τρόπο, με τον Κώστα Μακεδόνα να μας χαρίζει μια μαγευτική βραδιά στην Τεχνόπολη και εμείς να χορεύουμε αγκαλιασμένοι όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Σάββατο 11 Μαϊου | Rock | We rocked together

To Σάββατο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Αποστόλου από τον Red 96.3, μας έκανε να ροκάρουμε μαζί του, καθώς έπαιξε για 4 ώρες non-stop αγαπημένα rock τραγούδια.  Στη συνέχεια, τη σκηνή κατέβαλε η πρώτη rock  μπάντα της ημέρας! Πήραμε τη μπίρα μας στο χέρι, σταθήκαμε όρθιοι μπροστά από τη σκηνή και αρχίσαμε να τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες των Domenica. “Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο. Σ’ αγαπώ είμ’ εδώ κι επιμένω. Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις. Oνειρέψου με μα μη μ’ αγγίζεις….”. Έπειτα,  τραγουδήσαμε όλοι μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα και με άκρως rock διάθεση, αποχαιρετήσαμε τη δεύτερη ημέρα το φεστιβάλ με το μοναδικό συγκρότημα των Μπλε να “πιάνουν φωτιά” στη σκηνή. 

Κυριακή 12 Μαϊου | POP | We had fun, we danced, we sang.

Την Κυριακή απολαύσαμε για 4 ώρες τα live DJ sets των αγαπημένων ραδιοφωνικών ραδιοφωνικών παραγωγών του Lefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα και Σπύρου Παγιατάκη, πάντοτε κρατώντας στο χέρι μία παγωμένη μπίρα. Στις 18:00 έφτασε η στιγμή για πολύ χορό και τραγούδι. Οι Wedding Singers μας παρέσυραν με ένα ατελείωτο mix γεμάτο ενέργεια και χαρά. H Πέννυ Μπαλτατζή πήρε τη σκυτάλη για να δημιουργήσει ένα εξωτικό μουσικό χαρμάνι με τη μοναδική της φωνή και τέλος ο Μύρωνας Στρατής μας προσκάλεσε όλους σε ένα ξεχωριστό live party!

Οι μπίρες μας
Με την αιγίδα & τη στήριξη
Media Partners